Muzičke diskusije - forum
It is currently 22 May 2013, 01:36
View unanswered posts | View active topics
Board index » Kultura & zabava » Humor & zabava
| Author |
Message |
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 26 Nov 2011, 11:37 |
|
Joined: 02 Nov 2011, 14:17 Posts: 392 Location: Blizu Zagreba
|
|
Usred noći probudi žena muža i kaže: - Dragi, baš sam nešto ružno sanjala i prepala sam se.
Znaš, kada sam bila mala i kad sam se usred noći bojala mraka, ili kad mi je bilo hladno, mama bi me uvijek privila k sebi, zagrlila i poljubila.
A muž ce: Pa ti stvarno nisi normalna!? Sad, u pola noći, da te vozim kod mame?!
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 03 Dec 2011, 17:17 |
|
|
|
Razgovor dva Dalmatinca: (s prevodom)
- 'Oooo'________ (oduševljenje kad ga je vidio)
- 'E'_____________(javlja se i on njemu)
- 'I?'____________(pita ga kako je)
- 'Aa'____________(kao, nije nešto)
- 'Uuu'_________ (ovaj će zabrinuto)
- 'AE'___________(a, što ćeš, tako je)
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 03 Dec 2011, 17:19 |
|
|
|
Čvarci
Sjedi Makedonče u vlaku, raširio maramicu sa čvarci, a preko puta sjedi djevojka u minjaku.
Makedonac: Devojče, ne me se tiče, al' vidi ti se piče!
Djevojka: Ne te se tiče moje piče!
Makedonac: Ne me se tiče, al' na malog mi utiče, čvarke mi razmiče...
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 03 Dec 2011, 17:23 |
|
|
|
Wikipedia: "Јa znam sve!" Google: "Јa imam sve!" Internet: "Bez mene ne možete." Kompjuter: "HAHAHAHAHA, svi ovdje zavisite o meni, a ja o nikome!" Struja: "HAHAHAHAHAHAHA, stvarno?" Tesla: "Ko tu koga laže?" Bog: "Molim?" Chuck Norris: "Šta moliš?!
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 03 Dec 2011, 17:26 |
|
|
|
Magareća posla
Odlučili lisica, magarac i vuk da otvore firmu. Kaže lisica: - Ja sam lukava, ja ću otići u općinu i sredit ću nam dozvolu za tren oka. Ode lisica i vrati se za pola sata sva pokunjena - nije uspjela. Onda kaže vuk: - Ja sam opasan i ljudi me se plaše, sada ću ja na brzinu dobiti dozvolu. Kad, eto vuka za sat vremena - podvio rep, ni on nije uspio. Tada kaže magarac: - Idem ja sada. Vrati se magarac nakon dva sata sav sretan i vikne: - Dobio sam dozvolu, dobio sam! Lisica i vuk ga upitaju kako kada oni nisu uspjeli. A magarac ispriča: - Odem ti ja u općinu, pokucam na vrata i uđem, kad ono tamo sve moji školski prijatelji....
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 13 Dec 2011, 17:29 |
|
|
|
Kako treba izgledati idealan hrvatski general…
u glavi Norac, u duši Zagorac, u želucu Kruljac, u garaži Roys, u džepu Gotovina, u gaćama Komadina.
Žali se Mujo jaranima kako uopće nije sretan, a Fata uvijek jest:
Pred Novu godinu ti moja Fata nađe zlatan prsten na putu, a odmah
poslije toga i lančić.
Na Novu godinu ti moja Fata nađe i bundu od krzna, eto koje je sreće.
A ja, ja odmah iza toga našo jedne muške gaće u svom krevetu i koji
sam baksuz, i one su mi prevelike!
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 18 Dec 2011, 22:37 |
|
|
|
Dolazi čovjek u ambulantu i pita medicinsku sestru: Oprostite gdje se daju inekcije nedjeljom?
-Pa u guzicu,isto ko i ponedjeljkom..
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 29 Dec 2011, 19:20 |
|
|
|
Dve cimerke za večeru peku viršle. Ona koja peče, uzme viršle, odseče po komadić s oba kraja i stavi ih u tiganj. Pita druga: • A zašto sečeš viršle s oba kraja? • Nemam pojma, moja mama to uvek tako radi… Dođe vikend, devojka dođe kući, pa u jednom trenutku pita mamu: • Mama, a zašto ti kad pečeš viršle uvek odsečeš oba kraja? • Pa, ne znam zašto, baka je to uvek tako radila… Pita devojka baku i ispadne da je to porodična tradicija, jer je i prabaka, koja sad živi u domu, isto pre pečenja odsecala krajeve na viršlama. Sutradan ode devojka kod prabake u dom, naoružana cvećem i strpljenjem. Stara sva oduševljana da ju je neko posetio i u jednom trenutku mala skupi hrabrost i upita: • Bakice, a zašto se pre pečenja moraju odsecati krajevi na viršlama? • Pa zar još niste kupili veći tiganj?
.
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 29 Dec 2011, 19:23 |
|
|
|
Prijemni za Policijsku akademiju
- Koliko je 2+2?
- 4.
- Primljen.
Obrazloženje: pametan.
Sljedeći!
- Koliko je 2+2?
- 5.
- KOLIKO je 2+2?
- 3.
- KOOLIIIKOOO je 2+2?
- 4.
- Primljen. Obrazloženje: snalažljiv.
Sljedeći!
- Koliko je 2+2?
- 5.
- KOLIKO je 2+2?
- 5.
- KOOLIIIKOOO je 2+2?
- 5. – Primljen. Obrazloženje: uporan.
Sljedeći!
- Koliko je 2+2?
- 4.
- A da nije možda 5?
- Je, 5.
- Primljen.
Obrazloženje: poslušan.
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 10 Jan 2012, 12:22 |
|
|
|
U rodilistu u Zagrebu medicinske sestre su zamijenile identifikacijske ‘narukvice’ kod troje novorodjencadi.Radilo se o djeci hercegovca, zagorca i jednog turista crne rase ! Neposredno nakon kobnog dogadaja, pojavili su se ocevi, pa ih je ravnatelj odjela zamolio da pokusaju sami prepoznati koje bi dijete moglo biti cije.Ocevi su se poceskali po celavim glavama i mirno gledali u novorodjencad, kad iznenada zagorec zgrabi crno djete i snazno ga prigrli ! Ravnatelj odjela zacudjujuce ga upita: Gospodine, pa kako? I vi i zena bijele ste rase, a medju nama je ociti otac tog djeteta ? Na to ce zagorec: Cujte, nebum ja celoga zivota zivel v strahu da mozda hranim hercegovca !
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 10 Jan 2012, 12:23 |
|
|
|
Policajac se iz noćne smjene vraća u 2 ujutro umjesto u 6.
Polako se skida i uvlači u krevet. Žena nije spavala.
- Dragi, užasno me boli glava. Nisam spavala cijele noći.
Bi li bio tako dobar da skokneš do dežurne apoteke i doneseš mi aspirin?
- Naravno, draga! – napipa policajac odjeću, obuče se i ode.
U apoteci, apotekar ga u čudu pogleda i upita:
- Jeste li to Vi, Marko? Policajac iz komšiluka?
- Ja sam.
- Pa što ste u uniformi vatrogasca?
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 30 Jan 2012, 19:55 |
|
|
|
Ozenio se Mujo i poslije 3 mjeseca dobio sina. Gleda on sumnjivo Fatu pa kaze:- Majku ti tvoju,kako dijete poslije 3 mjeseca braka? -Pa je l’ ima 3 mjeseca kako sam se udala?-pita Fata. -Ima. -Pa je l’ ima 3 mjeseca kako si se ozenio? -Ima. -Pa je l’ ima 3 mjeseca kako nosim? -Ima. -Pa koliko je tri puta tri? -Pa 9 -odo’ ja u kafanu da castim! Moc zenskog uvjeravanja ne treba podcjenjivati nikada
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 18 Feb 2012, 19:51 |
|
|
|
Dolazi prodavac usisivaca kod babe na vrata,
- Evo imamo nove….
- Nemam ja para sinko!
- Ma, samo mala demonstracija.
Uđe on i iz vrece istrese gomilu govana babi na tepih,
- Ako usisivac ovo ne pokupi do zadnje mrve, ja cu to pojesti!
- E, Boga mi sinko ‘oceš, meni jucer iskljucili struju!
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 18 Feb 2012, 19:51 |
|
|
|
Radila Fata kao policajka i dobije menstruaciju usred smjene na terenu.
Pošto nije smjela napustiti radno mjesto nazove u stanicu, kaže o čemu je
riječ i zatraži hitnu zamjenu.
Tek nakon tri sata stiže kolega da je zamjeni, ali mrtav pijan.
- “Pa čovječe kakav si to došao, tek sada!? I još si pijan!?”
– “Joj šuti bona, kad si ti javila da si dobila menstruaciju prvo je šef
smjene zvao rundu, pa zamjenik šefa, pa načelnik, pa Mensur, Suljo,
Hamo…”
|
|
 |
|
|
DelikvenT
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 01 Mar 2012, 17:40 |
|
|
Došao Mujo u Split , pa pravac u prvi kafić. - Ja bih pivo! - A' pivaj, ko ti brani...!?? 
_________________ 05.06.2011. ZAUVEK!!! nemam obicne srece i nemam obicne grehove
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 09 Mar 2012, 22:14 |
|
|
|
Tajanstveni učenik
Nastavnik povijesti ulazi u učionicu i zatiče u klupama sve đake osim jednog, koji nešto radi u kutu učionice.
-TI! Ti što petljaš nešto tamo iza! Reci mi što znaš o francuskoj revoluciji! -Ne znam ništa… -Koje godine je počeo 1. svjetski rat? -Tisuću tristo… -Sjedi! Jedan! Kako se zoveš? -Haris Matabdžija Harić. -Pa nema te u dnevniku! -Naravno da me nema, mene su poslali da popravim radijator!
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 09 Mar 2012, 22:14 |
|
|
|
Našavši se na službenom putu za 50 rođendan svoje supruge s kojom više nije u prvoj ljubavi, Haso pošalje čestitku:
- S 20 godina bila si kao ružin pupoljak, s 30 si bila kao čokolada, s 40 kao šampanjac, a s 50 si stara baba!
Dobivši čestitku Fata se malo oneraspoloži, a onda sjedne i napiše Hasi odgovor:
- Pupoljak nisi ubrao ti, čokoladu si podijelio s najboljim prijateljem, šampanjac su pili svi, ali zato sa starom babom spavaš samo ti!
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 09 Mar 2012, 22:22 |
|
|
|
Mujo i Fata su u braku već nekoliko godina, i jednog dana počnu oni razgovor uz jutarnju kavu o bračnim problemima. Nakon par minuta Mujo upita Fatu: - Dobro, Fato, što bi ti napravila kad bi saznala da te ja varam s drugom? Fata se zamisli i odgovori: - Bogami, Mujo, stavila bi to u novine. Mujo se nasmije i reče: - E, Fato, taman bi to novine objavile A Fata će na to: - Bi Mujo, sigurno! Mujo se još jače nasmije i upita: - Pa šta bi napisala? Fata ga mirno pogleda i reče: - Mujina dženaza će se služiti sutra u 15 sati na gradskom groblju!
Last edited by Laura74 on 09 Mar 2012, 22:33, edited 1 time in total.
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 09 Mar 2012, 22:30 |
|
|
|
Zašto Crnogorac mrzi psa? Uvek mu zauzme hladovinu.
Koja je razlika između plavuše i broda? Ima puno brodova koji nisu kitolovci !!!
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 26 Mar 2012, 18:48 |
|
|
|
U firmu dolazi novi šef, poznat po svojim tvrdim stavovima i metodama. Šetka se prvi put po uredu i vidi tipa kako se nonšalantno naslanja na zid i bleji u prazno. Šef si pomisli kako ce sad svima pokazati kako ce se riješiti takvih protuha. Pridje mu: ”Kolika ti je placa?” - ”Soma kuna tjedno.” - ”Evo ti za dva tjedna i gubi se odavde, da te više nikad ne vidim!!!” Tip uzima pare i nestaje. Ostatak ekipe novopridošlog šefa gleda u čudu. Ali on ima dobar osjećaj jer je svima pokazao na čemu su od samog starta. Pita ih: - ”Oprostite, molim vas, što je ovo lijeno govno uopće radilo cijelo vrijeme u firmi?” - ”Donio je pizzu…”
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 26 Mar 2012, 18:55 |
|
|
|
Došao Mujo na more, iz gepeka od auta izvadi odojka i pusti ga u more da pliva. Nakon pola sata uze pecanku, stavi zrno kukuruza na udicu i zabaci prema odojku i upeca ga.
Gleda to Haso i pita ga: “Mujo, što to radiš?” Mujo: “pecam tunu.” Haso: “nije to tuna, to je odojak a znaš da nam vjera ne dozvoljava da jedemo svinjetinu.” Mujo: “samo mi jedno reci, da li si ikad čuo ili vidio da odojak pliva u moru i da ga love na udicu?!” Haso: “nisam.” Mujo: “a tunu?!”
Haso: “jesam.” Mujo: “onda pali gradele, dok ja čistim ribu!”
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 15 Apr 2012, 22:20 |
|
|
|
usporedba
Vojnik za 5000 kuna riskira život. Vatrogasac za 4000 kuna spašava živote. Učitelj za 5500 kuna priprema ljude za život. Liječnik za 7000 kuna održava živote,
a saborski zastupnik za 20 000 kuna uspijeva zajebati živote svima!!
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 06 Jun 2012, 09:32 |
|
|
|
Koristan nutricionistički savjet:
Ako se plašite da ćete se udebljati, prije obroka popijte čašicu rakije.
Rakija otklanja osjećaj straha.
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 06 Jun 2012, 09:36 |
|
|
|
Bilder skine majicu, a plavusa zapanjeno uzvikne: “Wow! Koje grudi…!”
On joj odvrati: “Mala, to je 100 kila dinamita!”
Nakon toga on skine trenerku, a plavusa uzdahne: “Wow! Koje masivne noge…!”
On joj odvrati: “Mala, to je 100 kila dinamita!”
Nakon toga skine bilder i sve ostalo, a plavusa izleti iz stana vristeci od straha. Bilder se obuce i pojuri za njom. Kad ju je dostigao upita zasto je tako panicno utekla.
Plavusa odgovori: “Bila me frka svog tog dinamita kad sam vidjela koliko je fitilj kratak!!!”
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 06 Jun 2012, 09:41 |
|
|
|
Salon ljepote
Izlazi Fata iz salona ljepote, a vani je čeka Mujo i kaže: “A jeb’ga, barem si probala…”
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 19 Nov 2012, 17:19 |
|
|
|
Amerikanac U Zagrebu
Dođe Amerikanac u Zagreb, sjedne u taksi da malo pogleda grad. Vozi se tako kraj Ciboninog tornja pa pita taksistu: - Šta vam je ovo? - To je poslovna zgrada, a kraj nje je sportska dvorana. - Kod nas u Americi takvu zgradu naprave za sedam dana.
Voze se dalje, prolaze kraj Velesajma kad opet pita majstor: - Šta je ovo ovdje? - To je sajam na kojem izlažu tvrtke iz cijelog svijeta. - Kod nas u Americi takav sajam naprave za manje od tjedan dana ...
Taksist polako ludi ... Prolaze oni kraj katedrale, kad pita Amer: - A šta je ova lijepa građevina? - Nemam pojma. Toga jutros nije bilo ...
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 17 Dec 2012, 14:02 |
|
|
|
Smak svijeta
Došao Smak svijeta u Hrvatsku. Pogleda oko sebe: “Izgleda da sam već bio ovdje!?!” …i ode…
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 17 Dec 2012, 14:03 |
|
|
|
Arapin ušeta u bar, i taman da naruči piće, kad ugleda tipa kako sjedi u kutu, sa židovskom kapom na glavi i loknastim zulufima. Čovjek ne mora biti Einstein da shvati da je u pitanju Židov, pa nas prijatelj glasno, da svi u baru čuju, dovikne barmenu: “Rundu pića svima u baru, osim onom Židovu tamo u kutu!”
Kad je svo piće bilo natočeno i servirano, Židov se okrenu Arapinu, mahnu mu i doviknu mu jedno glasno “hvala”.
Ovo prilično razljuti Arapina. On ponovo glasno naruči turu za sve osim za Židova, a ovaj mu se opet uz veliki osmjeh, glasno zahvali.
Arapin se obrati barmenu: – Šta fali onom Jevrejinu? Svima sam naručio piće osim njemu, a on ne prestaje da se smjeska i da mi se zahvaljuje. Jel’ on malo blesav?
- Ne, – odvrati barmen. – On je vlasnik.
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 17 Dec 2012, 14:24 |
|
|
|
Mujo i Haso se vratili iz šume s gljivama. Fata im spremila gljive i otišla u čaršiju. Mujo: “Haso. mi se baš i ne kužimo u gljive, što ako je neka otrovna?” Haso: “daj mački da proba, ako ne krepa dobre su!” Da Mujo mački gljiva i njih dvojica gledaju što će joj se dogoditi. Prošlo pola sata, mačka se oblizuje. Navale njih dvojica na gljive i kad su se najeli spaze mačku kako leži na leđima i otresa nogama. Otrče oni u bolnicu na pumpanje. Vračaju se iz bolnice blijedi kao dva duha, Uđu u kuća, a Fata ih sva sretna dočeka. Fata: “vidi Mujo, maca se omacila!”
|
|
 |
|
|
Laura74
|
Post subject: Re: Vicevi Posted: 17 Dec 2012, 14:37 |
|
|
|
Mujo otišao sam na pecanje i ulovio zlatnu ribicu i kao uvijek ribica kaže…. - Pusti me i ispunit ću ti 3 želje! Mujo slegne ramenima i kaže: - Ma meni ne treba ništa: imam kuću, vikendicu na moru, automobile, kolibu u planinama, jahtu, novaca… ja lovim samo iz užitka. Ribica se zakoprca očajno i nagovara ga dalje: - Ma molim te, pusti me, ispunit ću ti bilo kakvu želju!!! Mujo se zamisli pa odgovori: - Pa hajde, kad si navalila … želja mi je da žena i ja od sad pa na dalje uvijek istovremeno doživimo orgazam! Kaže tako Mujo i pusti ribicu! - Eto, riješeno – reče ribica. Mujo pokupio pribor za ribolov, pospremio u auto i krenuo veselo kući. Putem je 2 puta svršio.
|
|
 |
|
Board index » Kultura & zabava » Humor & zabava